Uusimmat uutiset

07 heinäkuun 2017

Esitykset työaikalaista ja nollatuntisopimuksista lausunnoille

Työaikalakia ja nollatuntisopimuksia pohtineiden työryhmien esitykset uusiksi laeiksi lähtivät lausunnoille 7.7.2017. Lausuntokierros toteutetaan Lausuntopalvelu.fi -työkalua käyttäen sekä kohdennettuina pyyntöinä. Lausuntoaika »»

30 kesäkuun 2017

11 x Tällainen on yhdenvertainen työpaikka

Työmarkkinakeskusjärjestöt EK, SAK, Akava ja STTK järjestivät Pride-viikolla tilaisuuden, jossa pohdittiin, miten työpaikoista saataisiin entistä yhdenvertaisempia. Tässä yksitoista esiin noussutta »»

30 kesäkuun 2017

Kyselytutkimus: Suomalaisista 85 prosenttia pitää kehitysyhteistyötä tärkeänä – suurin osa ei silti antaisi lisää määrärahoja

Erityisen paljon suomalaiset kannattavat naisten ja tyttöjen aseman edistämistä kehitysmaissa. Kehitysyhteistyötä vähintään melko tärkeänä pitävien suomalaisten osuus on kasvanut 85 »»

29 kesäkuun 2017

FIDA JA LUNETTE ALOITTAVAT YHTEISTYÖN TYTTÖJEN KUUKAUTISHYGIENIAN TUKEMISEKSI

Kehitysyhteistyötä tekevä suomalainen Fida ja kuukautiskuppeja valmistava suomalaisyritys Lune Group ovat solmineet yhteistyösopimuksen kestävien kuukautissuojien jakamiseksi Tansaniassa. Lunette ja sen »»

22 kesäkuun 2017

Jos sairastut vuosiloman aikana, voit pyytää kesäloman siirtoa myöhemmäksi

Pitkään odotettu kesäloma on useimmilla lähiaikoina alkamassa ja jotkut ehkä ovat jo loman viettoon päässeetkin. Valitettavasti loma ei aina välttämättä »»

14 kesäkuun 2017

STTK:n hallitus hyväksyi yhteiset laatutavoitteet syksyn liittokierrokselle

STTK on valmistellut syksyllä alkavalle sopimuskierrokselle työelämän laatuun liittyviä tavoitteita. Järjestön hallitus teki tänään päätökset liitoille yhteisistä laatutavoitteista. STTK:n liittojen »»