Uusimmat uutiset

16 marraskuun 2017

Suomen eduskunta hyväksyi 16.11.1917 laki kahdeksan tunnin työajasta

Tasan 100 vuotta sitten marraskuun 16. päivänä Suomen eduskunta hyväksyi lakiuudistuksen joka koski 8 tuntista työpäivää. Tuolloin myös työnantajat ja »»

09 marraskuun 2017

Seurakuntien yhdistyminen ja henkilöstön asema

Eri puolilla Suomea on parhaillaan meneillään suunnitelmia pienten seurakuntien yhdistämiseksi isoimmiksi kokonaisuuksiksi lähivuosien aikana. Syyt tälle kehitykselle ovat erityisesti taloudellisia. »»

08 marraskuun 2017

Kolme näkökulmaa työsuojelupäällikön tehtäviin

Oletko miettinyt, mitä työsuojelupäällikkö tekee? Mitä tehtävä pitää sisällään ja mitä asioita työsuojelupäällikön tulisi hallita? Linkin artikkelissa avataan työsuojelupäällikön tehtävänkuvausta »»

06 marraskuun 2017

Isäaikaa -kampanja näkyy ja kuuluu 6.-27.11.

Kulumassa olevan miesten viikon ja ensi sunnuntain isänpäivän teemassa on sosiaali- ja terveysministeriö käynnistänyt erityisen ”Isäaikaa” -kampanjan, jonka verkkosivuilla voi »»

27 lokakuun 2017

Työilmapiiri työhyvinvoinnin tärkein tekijä

Suomalaisten mielestä työhyvinvointi syntyy hyvästä työilmapiiristä, motivoivasta työstä ja mahdollisuudesta vaikuttaa omaan työhönsä. Häntäpäähän jäävät työhyvinvointitekijöinä sen sijaan palkka ja »»

18 lokakuun 2017

Perhevapaauudistus valmisteltava huolella

STTK:n hallitus käsitteli tänään perhevapaauudistusta. Järjestö pitää myönteisenä, että uudistustyö on vihdoin lähtenyt liikkeelle, mutta lopputuloksen kanssa ei pidä hätiköidä. »»