Diakonian ja nuorisotyön ammattilaiset DiaNa ry

MIKÄ ON DIANA?

Diakonian ja nuorisotyön ammattilaiset ry – tuttavallisemmin DiaNa – on kirkon alat ry:n jäsenyhdistys. DiaNa on foorumi, jolla käsitellään yhdistyksen ammatialojen asioita. Yhdistyksemme pääasiallinen tarkoitus on koota jäsenistöämme yhteen. Käymme yhteistä keskustelua meitä kaikkia koskettavista asioista ja ammattiimme liittyvistä kysymyksistä.

DiaNa ry:n halllitus ottaa lämpimästi vastaan kaikki jäsenistöstä nousevat kysymykset ja aloitteet  ja vastaa niihin. Tavoitteemme on että jokaisen ääni tulee kuulluksi ja että jäsenistöllämme on tunne siitä että asioihin voi vaikuttaa.

Huolenamme on erityisesti diakonia- ja nuorisotyöntekijöiden jaksaminen työssään. Kannamme huolta myös jäseniemme oikeudenmukaisesta palkkauksesta ja työ-aika kysymyksistä.

Meistä on tärkeää toimia yhdessä myös muiden kirkon alan työntekijöiden kanssa. Vain yhteistyöllä asioihin voidaan vaikuttaa.

Kirkon alojen asiantunteva ja koulutettu luottamusmies omalla työpaikallasi hoitaa asiantuntevasti kaikkeen edunvalvontaan liittyvät asiat ja kysymykset. Tarvittaessa myös liitosta ”pääkallonpaikalta” tullaan paikallistasolle neuvottelemaan. Ota rohkeasti yhteyttä omaan luottamusmieheesi!

Yhdessä toimien

Ammatillinen koulutus ja yhdessä virkistäytyminen on tärkeää. Lakisääteisen vuosikokouksen lisäksi järjestämme monenlaista toimintaa, jossa on mahdollista tavata  kollegoja sekä liiton väkeä. Yhteisissä tapaamisissa kuuleme tuoreet uutiset esim. sopimusasioista, mutta saamme tuoda yhteiseen pöytään myös oman ammattikuntamme kysymykset ja toiveet.

Valoisa tulevaisuus

Kirkon tulevaisuuden taivaalle maalaillaan tänä aikana synkkiä pilviä. Tästä huolimatta yhdistyksemme näkee tulevaisuuden palvelun ja kasvatuksen kentässä valoisana. Diakonia ja nuorisotyö ansaitsee riittävät resurssit jotta kirkon perustyö voisi jatkossakin toteutua ihmisten arjessa. Tule kanssamme tekemään valoisaa tulevaisuutta!

 


Hallitus 2022-2024Diana-Vektor

Puheenjohtaja
Tanja Vähäoja, nuorisotyönohjaaja
Puh. 040 507 5981
tanja.vahaoja@gmail.com

Varapuheenjohtaja
Repo Tarmo, nuorisotyöntekijä

Sihteeri
Taija Elste-Ranta, erityisnuorisotyönohjaaja
Puh. 050 407 4295
diana.auttaa@gmail.com

Sjöblom Riitta, diakoniantyöntekijä

Viitala Ritva, diakoniantyöntekijä

Hirvonen Jari, diakoniantyöntekijä

Virtanen Pauli, nuorisotyönohjaaja

Varajäsenet:

Puttonen Aija, nuorisotyöntekijä

Heikkinen Mirva, nuorisotyöntekijä

 

Diana on myös Facebookissa, käy tykkäämässä täällä

 

Uutiset

DIANA RY:N HALLITUKSEN 3.10.2022 KOKOUKSESTA YHTEENVETOA

DiaNa ry:n hallituksen kokous pidettiin Helsingissä maanantaina 3.10.2022. Kokoukseen osallistui puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja 4 hallituksen jäsentä sekä 1 varajäsen. Taloustilanne »»

Tämän viikon aikana vietetään Nuorisotyön viikkoa 10.-16.10.2022

Tämän viikon aikana vietetään valtakunnallista Nuorisotyön viikkoa 10.-16.10.2022. Viikon teemana on nuoret ja nuorisotyö koronan jälkeen. Teemaviikolla nostetaan esiin nuorisotyöntekijöiden, »»

DiaNan vuosikokous siirretään huhtikuulle 2022

Valitettavasti joudumme siirtämään Diakonia ja nuorisotyön ammattilaiset ry DiaNan vuosikokouksen pidettäväksi 22.4 Helsinkiin vallitsevan koronatilanteen takia. Vuosikokouksesta tulee maaliskuun aikana »»

Dianalla tuli 10 vuotta täyteen keväällä 2021

Sen kunniaksi tarjoamme jäsenillemme lippuja Tuure Kilpeläisen konsertin seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, perjantai 22.4.2022 klo 19, Savoy, Kasarmikatu 46–48 Paikkoja rajoitetusti, »»

DIANA:RY:N ALKUSYKSYN KOKOUSTERVEISET

Diana ry:n hallituksen kokouksen, joka järjestettiin 30.8.2021, hallinnollisten peruskäytäntöjen jälkeen tarkasteltiin yhdistyksen talous- ja jäsentilanteita. Aiemmin valmisteltu opiskelijastipendi otetaan käyttään »»

DiaNan jäsen, osallistu Koronan aiheuttamien poikkeusolojen vaikutukset kirkon kasvatus- ja nuorisotyöhön- kyselyyn

Hyvä Kirkon alojen Diakonian ja Nuorisotyön ammattilaiset ry:n jäsen! Diakonia-ammattikorkeakoulun oheinen kysely on suunnattu kirkon nuorisotyönohjaajille, joten toivoisimme, että mahdollisimman »»

Terveiset vuosikokouksesta

Vuosikokous pidettiin Teamsin kautta 16.4.2021. DiaNa tarjosi osallistujille omavalintaisen päivällisen. Lämmin kiitos mukana olleille, teitä oli mukavasti. Kirkon alat ry:n »»

Tapahtumat

Ei Tapahtumia