Diakonian ja nuorisotyön ammattilaiset DiaNa ry

MIKÄ ON DIANA?

Diakonian ja nuorisotyön ammattilaiset ry – tuttavallisemmin DiaNa – on kirkon alat ry:n jäsenyhdistys. DiaNa on foorumi, jolla käsitellään yhdistyksen ammatialojen asioita. Yhdistyksemme pääasiallinen tarkoitus on koota jäsenistöämme yhteen. Käymme yhteistä keskustelua meitä kaikkia koskettavista asioista ja ammattiimme liittyvistä kysymyksistä.

DiaNa ry:n halllitus ottaa lämpimästi vastaan kaikki jäsenistöstä nousevat kysymykset ja aloitteet  ja vastaa niihin. Tavoitteemme on että jokaisen ääni tulee kuulluksi ja että jäsenistöllämme on tunne siitä että asioihin voi vaikuttaa.

Huolenamme on erityisesti diakonia- ja nuorisotyöntekijöiden jaksaminen työssään. Kannamme huolta myös jäseniemme oikeudenmukaisesta palkkauksesta ja työ-aika kysymyksistä.

Meistä on tärkeää toimia yhdessä myös muiden kirkon alan työntekijöiden kanssa. Vain yhteistyöllä asioihin voidaan vaikuttaa.

Kirkon alojen asiantunteva ja koulutettu luottamusmies omalla työpaikallasi hoitaa asiantuntevasti kaikkeen edunvalvontaan liittyvät asiat ja kysymykset. Tarvittaessa myös liitosta ”pääkallonpaikalta” tullaan paikallistasolle neuvottelemaan. Ota rohkeasti yhteyttä omaan luottamusmieheesi!

Yhdessä toimien

Ammatillinen koulutus ja yhdessä virkistäytyminen on tärkeää. Lakisääteisen vuosikokouksen lisäksi järjestämme monenlaista toimintaa, jossa on mahdollista tavata  kollegoja sekä liiton väkeä. Yhteisissä tapaamisissa kuuleme tuoreet uutiset esim. sopimusasioista, mutta saamme tuoda yhteiseen pöytään myös oman ammattikuntamme kysymykset ja toiveet.

Valoisa tulevaisuus

Kirkon tulevaisuuden taivaalle maalaillaan tänä aikana synkkiä pilviä. Tästä huolimatta yhdistyksemme näkee tulevaisuuden palvelun ja kasvatuksen kentässä valoisana. Diakonia ja nuorisotyö ansaitsee riittävät resurssit jotta kirkon perustyö voisi jatkossakin toteutua ihmisten arjessa. Tule kanssamme tekemään valoisaa tulevaisuutta!

 


Hallitus 2019-2021Diana-Vektor

Puheenjohtaja
Tanja Vähäoja, nuorisotyönohjaaja
Puh. 040 507 5981
tanja.vahaoja@gmail.com

Varapuheenjohtaja
Riitta Sjöblom, diakoni

Sihteeri
Taija Elste-Ranta, nuorisotyönohjaaja
Puh. 050 407 4295
diana.auttaa@gmail.com

Rahastonhoitaja
Ritva Viitala, diakonissa

Sari Airola, diakoni

Aija Puttonen, nuorisotyönohjaaja

Tarmo Repo, nuorisotyönohjaaja

 

Varajäsenet:

Jari Hirvonen, diakoni

Pauli Virtanen, nuorisotyönohjaaja

 

Diana on myös Facebookissa, käy tykkäämässä täällä

Uutiset

Tapahtumat

Ei Tapahtumia