eAsiointi

HUOM! Omien sivujen päivitys eAsiointi kansiossa ei toimi Internet Explorer verkkoselaimella.
eAsiointi –kansio on oma erillinen tietokanta, joten tarvitset siihen omat kirjautumistunnukset.

Sisäänkirjautumisessa tarvittava jäsennumero löytyy jäsenkortistasi. Salasanan saat luotua klikkaamalla eAsioinnin etusivulla ”Uusi salasana” -linkkiä.

Kirjaudu Liiton eAsiointi kansioon

Liiton eAsiointi kansiosta pääset jäsenenä vaivattomasti päivittämään jäsenyyteen liittyviä asioita. Samalla voit tarkistaa jäsentietojesi ajantasaisuus, mm. omat tiedot, järjestökoulutukset, luottamustehtävät ja jäsenmaksut.

Muistathan ilmoittaa meille silloin kun

  • nimesi vaihtuu
  • osoitteesi vaihtuu
  • sähköpostiosoitteesi vaihtuu
  • puhelinnumerosi vaihtuu
  • oppilaitoksesi vaihtuu
  • valmistut oppilaitoksesta
  • jäät eläkkeelle

jäät palkattomalle ajanjaksolle:
– perhevapaalle
– opintovapaalle
– muulle virka- ja työvapaalle

Mikäli työnantajasi on vaihtunut, Sinun tulee jäsentietojesi päivittämisen lisäksi antaa uusi valtakirja työnantajalle
jäsenmaksun perimiseksi.

 


Kirkon alat ry:n varsinaisena jäsenenä olet vakuuttanut itsesi Super työttömyyskassassa. Kassa maksaa jäsenilleen työttömyysetuutta ja vuorottelukorvausta laissa määritellyin edellytyksin.

Kirkon alat ry:n ja Super työttömyyskassan jäsenen ja Super työttömyyskassan ns. suoran jäsenen ensimmäinen kirjautuminen

Kirkon alat ry:n ja Super työttömyyskassan jäsenet ja Super työttömyyskassan jäsenet ovat saaneet Nettikassan käyttäjätunnuksen liittymisen yhteydessä (erillinen kirje Super työttömyyskassasta). Kirkon alat ry:n jäsenien Nettikassan käyttäjätunnus ei siis ole sama kuin Kirkon alat ry:n jäsennumero.

Ensimmäisellä kirjautumiskerralla salasana on henkilötunnus välimerkin kanssa ja jos viimeinen merkki on kirjain, se ISOLLA. Voit myös tilata myös uuden salasanan, kirjautumissivun linkin Unohtuiko salasana? kautta.

Jos et ole saanut Nettikassan käyttäjätunnusta, tai sinulla ei ole sitä enää tallella, voit tiedustella käyttäjätunnusta ottamalla yhteyttä Super työttömyyskassaan tai liittoon.

 Kirjaudu NETTIKASSAAN