Jäsenedut

Museokortti puoleen hintaan jäsenille!
Liittymisetu
Jäsenkalenteri
Kirkon töissä -lehti
Oman aluetoimikunnan jäsentilaisuudet

Edunvalvonta ja henkilökohtainen neuvonta
Maksuton puhelinneuvonta yksityiselämän oikeusasioihin
Opintoraha

Matkustajavakuutus
Holiday Club -lomakohteet
Kulttuurikeskus Sofia -majoitusetu
Suomen Hostellijärjestön majoitusetu
Laivaedut
Linnanmäen hupiranneke

Lehtiedut


Museokortti puoleen hintaan jäsenille!

Lähde kaikkien aikojen kulttuurimatkalle kesällä 2021! Kirkon alat tarjoaa Museokortit jäsenilleen puoleen hintaan: vain 36 €!
Kampanja on voimassa 5.–18.7.2021 vain Kirkon alat ry:n jäsenille.
Kampanjakoodi ilmoitetaan viikolla 23 ja koodi on voimassa ainoastaan 5.–18.7.2021 välisen ajan.

Lue lisää

Liittymisetu

Uudet jäsenet saavat liittyessään 30 euron S-ryhmän lahjakortin, mikäli työsuhteen kesto on vähintään 6 kk.

  • Uuden jäsenen hankkija saa myös 30 euron S-ryhmän lahjakortin, mikäli uuden jäsenen työsuhteen kesto on vähintään 6 kk.

Jäsenkalenteri

Kirkon alojen perinteinen taskukalenteri lähetetään sen tilanneille jäsenille.

Tilaa kalenteri

Kirkon töissä -lehti

40-sivuinen jäsenlehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Se tarjoaa katsauksen ammattiliiton tapahtumiin, ajankohtaista tietoa työsuhde- ja markkina-asioista sekä esittelee kirkon alojen työkenttää. Vakiopalstoina mm. työhyvinvointi, lakimies vastaa, työttämyyskassan ja jäsenyhdistysten tiedotukset.

Oman alueen jäsentilaisuudet

Aluetoimikunnat kokoavat oman alueensa jäseniä yhteen ja toiminnan kautta jäsenet pääsevät tutustumaan muihin kirkon eri alojen työntekijöihin. Kaikki liittomme jäsenet kuuluvat aluetoimintaan oman asuinalueensa mukaan.

Lue lisää

Edunvalvonta ja henkilökohtainen neuvonta

Liiton lakimiehet Anna-Maria Numminen ja Pekka Pietinen palvelevat työ- ja virkasuhteeseen liittyvissä ongelmatilanteissa sähköpostitse. Lakimiehillemme voi myös soittaa ja kysyä neuvoa. Edunvalvontaosiosta jäsenet voivat kirjautua liiton sivustolle, josta löytyy apua ja ohjeita työelämän hankaliin kysymyksiin.

Lue lisää

Maksuton puhelinneuvonta – apua yksityiselämän oikeusasioihin

Kirkon alat ry:n jäsenillä on jäsenetuna oikeus saada Eversheds Asianajotoimiston lakimiehiltä neuvontaa puhelimitse yksityiselämäänsä liittyvissä oikeudellisissa asioissa.

Lue lisää

Opintoraha

Kirkon alat myöntää opintorahaa varsinaisille jäsenilleen (ei opiskelijajäsenille) aikuisten ammatilliseen perus-, jatko- ja/tai täydennyskoulutukseen, joka valmentaa kirkon ammatteihin tai tuottaa siihen lisäpätevyyttä.

Lue lisää

Matkustajavakuutus

Jäsenmaksuun sisältyy kaikkialla maailmassa voimassa oleva matkustajavakuutus. Vakuutus on todennettavissa voimassa olevalla jäsenkortista. Kirkon alat ry:n alle 68-vuotiaat jäsenet saavat jäsenetuna matkustajavakuutuksen kotimaan ja ulkomaan vapaa-ajan matkoille vakuutusyhtiö Turvasta.

Lue lisää

Holiday Club -lomakohteet

Jäsenet saavat Suomen kohteissa 50% alennuksen Holiday Club Villas -huoneistojen majoitushinnoista vuodelle 2021 ja lisäksi alennuksia saa myös muihin loma-asunto- ja kylpylähotellikohteisiin useissa Suomen kohteissa.

Lue lisää

Kulttuurikeskus Sofia -majoitusetu

Jäsenille 20% alennus majoituksesta meren rannalla Helsingin vuosaaressa rauhallisessa ympäristössä.Pyhän Viisauden Kappeli on avoinna joka päivä hiljentymistä varten.

Lue lisää

Suomen Hostellijärjestön majoitusetu

Jäsenille Kotimaan hostellikortti veloituksetta ja Kansainvälinen hostellikortti jäsenhintaan. Kortit oikeuttavat alennukseen majoitushinnoissa järjestön hostelleissa ja muihin matkailullisiin alennuksiin.

Lue lisää

Laivaedut

Viking Line, Tallink & Silja Line sekä Eckerö Line tarjoavat jäsenille alennuksia vapaa-ajan matkoista.

Lue lisää

Linnanmäen hupiranneke

Kirkon alat tarjosi jäsenilleen Linnanmäen 4 kpl hupirannekkeita jäsenetuhinnalla kaudelle 2020. Etu on nyt päättynyt.

Lehtiedut

Kotimaa- ja Askel-lehtien 12 kk määräaikaisesta tilauksesta ja ensimmäisen vuoden kestotilauksesta 50% alennus. Edut koskevat uusia tilauksia ja voi käyttää kerran/jäsen. Ilmoittamalla tilaajapalveluun, että olet Kirkon alojen jäsen pääset lunastamaan edun.

Kotimaa on kristillis-yhteiskunnallinen viikkosanomalehti. Askel on hengellinen aikakauslehti, joka ilmestyy 11 kertaa vuodessa. Lue lisää Kotimaa-lehdestä ja Askel-lehdestä lehtien omilta sivuilta.

 

TAKAISIN YLÖS