Jäsenedut

Edunvalvonta ja  henkilökohtainen neuvonta

 • Liiton lakimiehet Anna-Maria Numminen ja Pekka Pietinen palvelevat työsuhteeseen liittyvissä ongelmatilanteissa. Lakimiehillemme voi myös soittaa ja kysyä neuvoa.

Edunvalvontaa nettisivuilla

 • Edunvalvonta osiosta jäsenet voivat kirjautua liiton sivustolle, josta löytyy apua ja ohjeita työelämän hankaliin kysymyksiin.

Matkustajavakuutus

 • Jäsenmaksuun sisältyy kaikkialla maailmassa voimassa oleva matkustajavakuutus. Vakuutus on todennettavissa voimassa olevalla jäsenkortista. Etu lakkaa sen vuoden lopussa, jolloin jäsen täyttää 68 vuotta. Kirkon alat ry:n alle 68-vuotiaat jäsenet saavat jäsenetuna matkustajavakuutuksen kotimaan ja ulkomaan vapaa-ajan matkoille vakuutusyhtiö Turvasta.

Opintorahaa

Kirkon alat myöntää opintorahaa varsinaisille jäsenilleen (ei opiskelijajäsenille) aikuisten ammatilliseen perus,- jatko- ja/tai täydennyskoulutukseen, joka valmentaa kirkon ammatteihin tai tuottaa siihen lisäpätevyyttä.

Muina kriteereinä mm. hakijan taloudellinen asema, jäsenyysaika Kirkon alat ry:ssä ja onko saanut aiemmin liiton opintorahaa.
Hakemuksia voi lähettää ympäri vuoden ja opintorahoja jaetaan niin kauan kuin budjetoituja varoja riittää. Opintorahat ovat suuruudeltaan 50€ – 200€.

Täytä hakemuslomake (opintorahalomake) ja palauta se huolellisesti täytettynä liiton toimistoon osoitteella: Kirkon alat ry, Asemamiehenkatu 2, 00520 Helsinki.

Lisätietoja antaa Jaana Kovanen puh. 0400 214437 tai jaana.kovanen@kirkonalat.fi.

 Maksuton puhelinneuvonta – apua yksityiselämän oikeusasioihin

Kirkon alat ry:n jäsenillä on jäsenetuna oikeus saada Eversheds Asianajotoimiston lakimiehiltä neuvontaa puhelimitse yksityiselämäänsä liittyvissä oikeudellisissa asioissa.

Lue lisää

 


MUITA JÄSENETUJA


Turva

Liiton jäsenenä sinulla on matkustajavakuutus vapaa-ajan matkoilla Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turvasta. Vakuutettuina ovat myös jäsenen mukana matkustavat alle 15-vuotiaat lapset ja lapsenlapset. Vakuutus on voimassa sen vuoden loppuun, jonka aikana jäsen täyttää 68 vuotta.
Pidä kortti aina matkalla mukanasi. Näin hoitolaitos voi todeta, että asiakkaalla on voimassa oleva matkavakuutus. Jos maksat kustannuksia itse, säilytä alkuperäiset kuitit ja liitä ne vahinkoilmoitukseen.
Lisätietoja jäsenvakuutuksesta ja eduistasi Turvassa saat palvelunumerosta 01019 5110 arkisin klo 8 – 18

Lisätietoa saat alla olevasta linkistä

http://www.turva.fi/kirkon-alat-ry/etusivu


Holiday Club Resorts tarjoaa vuokrattavaksi Suomessa sijaitsevat kohteensa:

 • Holiday Club Saimaa hotelli, villas ja loma-asunnot
 • Holiday Club Tampereen Kylpylä, hotelli ja loma-asunnot
 • Holiday Club Katinkulta, hotelli, villas ja loma-asunnot
 • Holiday Club Kuusamon Tropiikki, hotelli, villas ja loma-asunnot
 • Holiday Club Salla, hotelli ja loma-asunnot
 • Holiday Club Saariselkä, hotelli ja loma-asunnot
 • Holiday Club Caribia hotelli ja villas

Loma-asuntokohteet: Airisto, Rönnes, Ähtäri, Hannunkivi, Punkaharju, Pyhä, Ruka, Pyhäniemi, Tahko, Himos, Ellivuori

Jäsenistö saa vähintään 15 % alennuksen Holiday Clubin loma-asuntojen ja vähintään 15 % kylpylähotellien päivän hinnoista. (sis. majoitus ja aamiaiset).

Holiday Club tulee tarjoamaan Kirkon aolojen jäsenistölle myös kampanja tarjouksia joissa alennus voi olla loma-asuntojen vuokrahinnoista jopa 40 %.

Loma-asunnot

Loma-asuntojen vuokraan sisältyy loppusiivous ja liinavaatteiden vaihto kunkin kohteen vaihtopäivänä kerran viikossa.

Kylpylähotellit

Kylpylämajoitukseen sisältyy aamiainen.

Vuokrauksen tekeminen

Kirkon alat ry:n jäsenistö tekee hotellivaraukset Holiday Club Online – varausjärjestelmän kautta Kirkon alat ry:n koodilla.
Koodin saat jäsenpalvelusihteeriltä.

Loma-asuntovaraukset tehdään soittamalla Holiday Clubin asiakaspalvelunumeroon puh. 030 68 600, ma–pe 8–18, la 10–15
varauskoodi: saat jäsenpalvelusihteeriltä.


 

Kulttuurikeskus Sofia

Jatkuva majoitusetu Kirkon alat jäsenille Kulttuurikeskus Sofiassa: -20 %  majoituksen hinnasta.  Majoitu hotellissa kahden hengen huoneessa tai viihtyisässä huoneistossa meren rannalla kauniin luonnon keskellä. Sofia tarjoaa mahdollisuuden olla hiljaisuudessa, levätä ja pitää lomaa.  Pyhän Viisauden Kappeli on avoinna joka päivä hiljentymistä varten. Päivittäiset palvelukset arkisin klo 8.30 ja 17.00. Galleria Sofiassa esillä vaihtuvia taidenäyttelyitä sekä pysyvässä näyttelyssä ikoneita ja kirkollista esineistöä.

Merellinen ympäristö luo erinomaiset puitteet monipuoliselle liikunnalle, uimaranta vieressä.
Sijainti vain 20 min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.
Lue lisää www.sofia.fi
Yöpymiseen sisältyy
· aamiainen noutopöydästä
· sauna- ja allasosaston käyttö iltaisin
Varaukset: reception(at)sofia.fi tai 010 277 900
Kulttuurikeskus Sofia tarjoaa rauhallisen ja kiireettömän ympäristön meren rannalla Helsingin Vuosaaressa. Sofiassa on avarat ja ajanmukaiset kokous- ja kongressitilat, hotelli ja ravintola.  Sofiaan voi myös vetäytyä lomailemaan ja hiljentymään.

Hostellijärjestö

EDUT JÄSENJÄRJESTÖJEN JÄSENILLE JA HENKILÖJÄSENILLE

 • Majoitusetu Suomen hostelleissa: 10 % alennus normaalista majoitushinnasta kaikissa Suomen Hostellijärjestön hostelleissa. Etu on henkilökohtainen.
 • Kotimaan hostellikortti ilmaiseksi: kortilla 10 % alennus normaalista majoitushinnasta kaikissa Suomen Hostellijärjestön
  • Hostellimatkalla -uutiskirje veloituksetta: Ajankohtaisia reissuvinkkejä ja tietoa edullisista majoitusvaihtoehdoista Suomessa ja maailmalla.
  • Kansainvälinen hostellikortti jäsenhintaan:
   Henkilökohtainen hostellikortti: 15 € (normaalihinta 20 €)
   Kansainväliset hostellikortit perheelle: 29 € (normaalihinta 34 €)

  Kansainvälinen hostellikortti oikeuttaa jäsenhintaiseen yöpymiseen kaikissa HI-hostelleissa ympäri maailman. Hostellikortilla saa myös erilaisia matkailullisia etuja kotimaassa ja ulkomailla. Kansainvälisen hostellikortin edut Suomessa löydät täältä.

  Jäsenedut saat todistamalla jäsenyytesi. Parhaiten jäsenyyden todistaminen käy voimassa olevalla Kirkon aloken jäsenkortilla. Tarvittaessa voit todistaa jäsenyytesi myös jäsenmaksukuitilla tai vastaavalla.

  Varmistaaksesi majoitusalennuksen tee varaus hostellit.fi – online palvelussa.

  Älä maksa välikäsille – ota alennus itsellesi!
  Varaa majoituksesi suoraan osoitteessa hostellit.fi

  Katso uusimmat ja ajankohtaiset edut.

   

  TAKAISIN YLÖS