Kirkon Lastenohjaajat ry

Yhdistyksen tarkoituksena on koota seurakuntien ja muiden kirkon virka- ja työehtosopimuksia soveltavien työnantajien, kristillisten järjestöjen ja yhteisöjen palveluksessa toimivat lastenohjaajat yhteiseen ammattijärjestöön ja siten yhdessä Kirkon alat ry:n kanssa parantaa ja valvoa heidän ammatillisia ja sosiaalisia etujaan.


Hallitus

Puheenjohtaja
Merja Forsman
Jatkolantie 10, 21500 Piikkiö
Puh. 050 537 3521
merja.forsman@kirkonlastenohjaajat.fi

Sihteeri
Mira Kähkönen
Puh. 040 549 5681
mira.kahkonen@kirkonlastenohjaajat.fi

Vuosikokouksen pöytäkirjat

Lastenohjaajat vuosikokouksen 24.9.2021 pöytäkirja

2022 vuosikokouksen pöytäkirjan koonti

Uutiset

Vuosikokouksen antia

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous 25.9.2020 Hämeenlinna.   Corona-19 pandemiasta johtuen puheenjohtajaksi valittiin hallituksen jäsen Satu Länsmans. Ja sihteeriksi hallituksen jäsen Mira »»

Marja Okkola on valittu vuoden lastenohjaajaksi

Keski-Lahden seurakunnan perhetyötä tekevä lastenohjaaja Marja Okkola on valittu Vuoden lastenohjaajaksi. Kirkon Lastenohjaajat ry:n hallitus teki valinnan saamiensa esitysten perusteella. »»

Anne Seino on vuoden luottamusmies

Anne Seino on valittu vuoden STTK-laiseksi luottamusmieheksi. Seino on toiminut vuodesta 2003 luottamusmiehenä Lappeenrannan seurakuntayhtymässä. Häntä kiitetään luottamustehtävässään aktiivisuudesta ja »»

KUKA ON VUODEN 2017 LASTENOHJAAJA?

21.9.2017 valitaan jälleen Vuoden Lastenohjaaja. Valinnan suorittaa kirkon Lastenohjaajat ry:n hallitus. Valintaperusteet löytyvät alta. Lähetä Ehdotuksesi perusteluineen (lyhyet ja ytimekkäät »»

Kirkon Lastenohjaajat ry:n jäsen

Valtakunnalliset varhaiskasvatuksen neuvottelupäivät 22-23.9.2016 Tampereella HEI JÄSEN! Muistathan osallistua Kirkon Lastenohjaajat ry vuosikokoukseen. Vain osallistumalla voit vaikuttaa! Kirkon Lastenohjaajat ry:n »»

Tapahtumat

Ei Tapahtumia