Kirkon Varhaiskasvatuksen ohjaajat ry

Tiedote 3/2018

Sääntömuutokset ovat kaikki hyväksytty. Yhdistyksemme uusi nimi on Kirkon Varhaiskasvatuksen ohjaajat ry. Logo on suunnitteilla ja nimenmuutosta tullaan julkistamaan Kirkon Kasvatuksen päivällä tammikuussa.

Kirkon Lapsityönohjaajat ry syntyi 07.05.1998 Kirkon päiväkerhonohjaajat ry:n vuosikokouksessa, jolloin Kirkon Päiväkerhon toiminnanohjaajat ry muutti nimensä Kirkon Lapsityönohjaajat ry:ksi (KiLa) Pyhäkoulusihteerit ry ja Kirkon Päiväkerhon toiminnanohjaajat ry olivat tehneet aiesopimuksen, jonka mukaan yhdistyminen tapahtui ja Pyhäkoulunsihteerit ry liittyi Kirkon Lapsityönohjaajat ry:hyn. Kirkon Lapsityönohjaajat ry kuuluu jäsenenä kirkon alojen ammattijärjestöön SVTL ry: hyn. Yhdistyksemme jäseninä voivat olla seurakuntien, kristillisten järjestöjen – ja yhteisöjen palveluksessa toimivat lapsityönohjaajat.


Hallitus

Puheenjohtaja Riitta Immonen
Kuopion srky /Yht. lapsityöntsto PL 1064
70101 KUOPIO
Puh. 040 4848482
riitta.h.immonen@evl.fi

Varapuheenjohtaja Birgitta Tasavuori, Vantaa
Sihteeri Minna Rautanen, Uusikaupunki

minna.rautanen@evl.fi

Rahastonhoitaja Anne Silomaa, Kotka
anne.silomaa@evl.fi

 

Muut hallituksen jäsenet:
Eija Viitanen
Heli Nieminen
Outi Toppi

Jäsenyys
Yhdistyksen jäseneksi liitytään täyttämällä kirkon alojen liittymislomakkeella, jonka saa liiton toimistosta, Kirkon alojen luottamusmiehiltä tai sähköisellä liittymislomakkeella. Kirkon lapsityönohjaajat ry:n hallitus hyväksyy uudet jäsenet yhdistykseen.

 

Uutiset

Yhdistyksen sääntömuutokset ovat hyväksytty ja Kirkon Lapsityönohjaajat ry:llä on uusi nimi

Sääntömuutokset ovat kaikki hyväksytty. Kirkon Lapsityönohjaajat ry:n uusi nimi on Kirkon Varhaiskasvatuksen ohjaajat ry. Logo on suunnitteilla ja nimenmuutosta tullaan »»

Tapahtumat

Ei Tapahtumia