Kristillisten järjestöjen työntekijät ry

Puheenjohtaja Päivi Simi-Kim
Puh.040 532 9325
paivi.simi-kim@fida.info

Sihteeri Pirjo Honkanen
p. 0207 681 631
pirjo.honkanen@sana.fi

Uutiset

Kirkon alat ry antoi lausunnon yhteistoimintalain uudistamista selvittävän työryhmän väliraportista

Kirkon alat ry esittää, että yritysten yhteistoimintalakia muutettaessa lain soveltamisala ulotetaan myös evankelis-luterilaiseen ja Suomen ortodoksiseen kirkkoon. Kirkkojen asema nyky-yhteiskunnassa »»

Yle: ”Kehitysyhteistyö saa Rinteen hallitukselta lisää rahaa – silti Suomi jää yhä jälkeen Pohjoismaiden vertailussa ja lipsuu YK-tavoitteesta”

Uusi hallitusohjelma lupailee varovaisesti parempia aikoja viime vuosina traumoja kärsineelle kehitysyhteistyölle. Kapeita kakkusiivuja ja alasajettuja hankkeita. Sellaisena on näyttäytynyt suomalaisen »»

Yle: ”Fida päättää työnsä Pohjois-Koreassa kiristyneiden pakotteiden vuoksi”

Fida joutuu lopettamaan hankkeensa Pohjois-Koreassa toimittuaan maassa yli 20 vuotta. Fida lopettaa työnsä Pohjois-Koreassa, koska viime kuukauden aikana Yhdysvaltain asettamat »»

KJT:n jäsenkirje syyskuu 2018

Yksi tavoite ja vastapaino Työhyvinvoinnista puhutaan yhä enemmän kun työelämässä on siirrytty asiantuntijatyöhön. Työntekoon vaikuttaa työntekijän toivottu ja oletettu suurempi »»

KJT:n jäsenkirje syyskuu 2017

Hei KJT:n jäsen! Terveiset Päiviltä Juhlimme keväällä ammattiliittomme 60 vuoden eloa Uspenskin katedraalissa ja Tuomiokirkossa Helsingissä. Helmikuussa järjestimme liput iki-ihanaan »»

KJT:n jäsenkirje: heinäkuu

Lue KJT:n heinäkuun jäsenkirje tästä

KJT:n jäsen

Virkistystä muualla      Tuemme  myös ulkomailla tai Suomessa muualla kuin pääkaupunkiseudulla asuvien jäseniemme virkistäytymistä maksamalla pääsylippujen hinnan kahteen tapahtumaan vuodessa. Korvaussumma »»

Tapahtumat

18. lokakuu 2019 | Paikka

Kirkon alat ry:n webinaari kristillisten järjestöjen työntekijöille 18.10.2019

Kirkon alat ry:n toimisto järjestää Skype for Business -ohjelmalla tunnin kestävän webinaarin, jossa käsitellään uuden 1.1.2020 alkaen voimaantulevan työaikalain vaikutusta ... »»