Kristillisten järjestöjen työntekijät ry

Puheenjohtaja Päivi Simi-Kim
Puh.040 532 9325
paivi.simi-kim@fida.info

Sihteeri Pirjo Honkanen
p. 0207 681 631
pirjo.honkanen@sana.fi

Uutiset

Kirkon alat ry:n hallitus päätti irtisanoa kristillisten järjestöjen työehtosopimuksen päättymään 31.1.2020

Kirkon alojen hallitus päätti kokouksessaan 4.11.2019 irtisanoa kristillisten järjestöjen työehtosopimuksen (KJTES) nykyisen sopimuskauden päättyväksi ensi tammikuun lopussa eli 31.1.2020. Sopimuksessa »»

Kirkon alat ry antoi lausunnon yhteistoimintalain uudistamista selvittävän työryhmän väliraportista

Kirkon alat ry esittää, että yritysten yhteistoimintalakia muutettaessa lain soveltamisala ulotetaan myös evankelis-luterilaiseen ja Suomen ortodoksiseen kirkkoon. Kirkkojen asema nyky-yhteiskunnassa »»

Yle: ”Kehitysyhteistyö saa Rinteen hallitukselta lisää rahaa – silti Suomi jää yhä jälkeen Pohjoismaiden vertailussa ja lipsuu YK-tavoitteesta”

Uusi hallitusohjelma lupailee varovaisesti parempia aikoja viime vuosina traumoja kärsineelle kehitysyhteistyölle. Kapeita kakkusiivuja ja alasajettuja hankkeita. Sellaisena on näyttäytynyt suomalaisen »»

Yle: ”Fida päättää työnsä Pohjois-Koreassa kiristyneiden pakotteiden vuoksi”

Fida joutuu lopettamaan hankkeensa Pohjois-Koreassa toimittuaan maassa yli 20 vuotta. Fida lopettaa työnsä Pohjois-Koreassa, koska viime kuukauden aikana Yhdysvaltain asettamat »»

KJT:n jäsenkirje syyskuu 2018

Yksi tavoite ja vastapaino Työhyvinvoinnista puhutaan yhä enemmän kun työelämässä on siirrytty asiantuntijatyöhön. Työntekoon vaikuttaa työntekijän toivottu ja oletettu suurempi »»

KJT:n jäsenkirje syyskuu 2017

Hei KJT:n jäsen! Terveiset Päiviltä Juhlimme keväällä ammattiliittomme 60 vuoden eloa Uspenskin katedraalissa ja Tuomiokirkossa Helsingissä. Helmikuussa järjestimme liput iki-ihanaan »»

KJT:n jäsenkirje: heinäkuu

Lue KJT:n heinäkuun jäsenkirje tästä

KJT:n jäsen

Virkistystä muualla      Tuemme  myös ulkomailla tai Suomessa muualla kuin pääkaupunkiseudulla asuvien jäseniemme virkistäytymistä maksamalla pääsylippujen hinnan kahteen tapahtumaan vuodessa. Korvaussumma »»

Tapahtumat

Ei Tapahtumia