Tietoa työnantajalle/palkanlaskijalle

TIEDOTE TYÖNANTAJASELVITYSTEN ILMOITTAMISESTA

Hyvä palkanlaskija, olemme siirtyneet uuteen jäsenjärjestelmään, ja netissä tehtävä työnantajaselvitys
www.eimla.com/kirkonalat ei ole enää käytössä. Uusi netissä tehtävä selvityspohja on tulossa heinäkuun alussa, tiedotamme tästä myöhemmin lisää.

Pyydämme sinua ensisijaisesti tekemään työnantajaselvityksen konekielisessä muodossa operaattoreiden TYVI-järjestelmän kautta palkkojen laskennan tai maksatuksen yhteydessä, tämä onnistuu palkanlaskentaohjelmien kautta. Kirkon alat ry:n liittonumero on 160, osastonumeroa ei tarvita, Y-tunnus on 0252194-2.

Mikäli et pääse tekemään konekielistä työnantajaselvitystä palkanlaskentaohjelman kautta, niin pyydämme, että lähetät selvitykset kirjeitse osoitteeseen Kirkon alat ry, Tunnus 5000083, 00003 VASTAUSLÄHETYS. Postittamalla kirjeen edellä mainittuun osoitteeseen ei kirjekuoreen tarvita postimerkkiä.

Voit myös lähettää selvitykset turvapostin kautta, jolloin sinun tulee ensin lähettää viesti Galina Voloshinalle osoitteeseen galina.voloshina@kirkonalat.fi. Lähetä ensimmäinen viesti ilman mitään liitettä/sisältöä, ja laita viestin otsikoksi ”Työnantajaselvitys”. Saat paluuviestin, jossa on linkki liitteiden lähettämistä varten.

Lähettäessäsi postitse taikka sähköpostitse muista luetteloida aineisto aakkosjärjestykseen.

Jos jäseniä on vain muutama, 1-5 hlöä, jäsenmaksut voi tilittää jäsenkohtaisilla viitenumeroilla, tällöin erillistä selvitysluetteloa ei tarvita. Jäsenkohtainen viitenumero sisältää tiedon henkilöstä ja palkkakaudesta. Pyydä jäsenkohtaiset viitenumerot puh. 0400 882 012 tai sähköpostitse galina.voloshina@kirkonalat.fi.

Kirkon alat ry:n jäsenmaksu vuonna 2019 on 1,30 % ennakonpidätyksen alaisesta palkasta. Kokouspalkkioista ja verotettavista leiripäivärahoista ei peritä jäsenmaksua. Ulkomailla työssä olevilta peritään jäsenmaksuna vain työttömyyskassamaksu, joka on 7, 25€/kk.

Perityt ammattiyhdistysjäsenmaksut tulee tilittää ja työnantajaselvitykset tehdä kuukausittain perimiskuukautta seuraavan kuukauden 12. päivään mennessä ja käyttää kuukauden omaa viitenumeroa. Työnantajaselvityksen tekeminen on myös jäsenmaksujen kohdistamisen kannalta välttämätöntä.

Kirkon alat ry:n jäsenmaksupankkitili on Nordea FI59 1555 3000 1107 35.

Mikäli työnantajaselvitysten tekemisessä ja lähettämisessä ilmenee ongelmia, ole hyvä ja ota yhteyttä liittomme jäsenpalveluun puh. 0207 912 530.

Pahoittelemme muutoksesta aiheutunutta häiriötä ja kiitämme yhteistyöstä jäsenmaksujen perinnän ajantasaisessa hoitamisessa. Näin varmistamme yhdessä myös työttömyysturvan ja muiden etuuksien saamisen ammattiliittomme jäsenille.