Kirkon alat ry:n luottamusmieskoulutukset vuodelle 2018

Hyvä luottamusmies, tältä sivulta löydät Kirkon alojen luottamusmieskoulutukset vuodelle 2018, sekä ilmoittautumislinkit koulutuksiin. Koulutustarjontaa on luottamusmiesten toiveista lisätty viime vuoteen verrattuna. Osa kursseista järjestetään sopimusaloittain ja osa koulutuksista on kaikille sopimusaloille yhteistä.

 

Koulutukset evankelis-luterilaisen kirkon luottamusmiehille vuonna 2018

Luottamusmieskurssi C evankelis-luterilaisen kirkon luottamusmiehille: Koulutuksen teemoja ovat luottamusmiesvaalit, yhteistoimintasopimus, paikallinen sopiminen ja tietosuojakysymykset. Kouluttajina Pekka Pietinen ja Paula Antell

5.-6.9.2018, Hotel Ava, Helsinki ILMOITTAUDU

12.-13.9.2018, Holiday Club Tampereen kylpylä TÄYNNÄ

Koulutukset kristillisten järjestöjen luottamusmiehille

Luottamusmiesseminaari kristillisten järjestöjen luottamusmiehille: Koulutuksen teemoja ovat luottamusmiesvaalit, yhteistoiminta järjestöissä, luottamusmiehen asema ja tehtävä, uusi työehtosopimus, työaikalain uudistus, työttömyysturvan perusteet ja palkkausjärjestelmä. Kouluttajina lakimies Pekka Pietinen ja järjestöasiantuntija Paula Antell Kirkon alat ry:stä sekä Super-työttömyyskassan edustaja.

4.4.2018, Helsinki ILMOITTAUDU

Koulutukset ortodoksisen kirkon luottamusmiehille

Luottamusmiesseminaari ortodoksisen kirkon luottamusmiehille: Koulutuksen teemoja ovat palkkausjärjestelmä, luottamusmiehen hyvinvointi ja jaksaminen, luottamusmiehen asema ja tehtävä sekä uusi työehtosopimus. Kouluttajina lakimies Anna-Maria Numminen ja järjestöasiantuntija Paula Antell Kirkon alat ry:stä sekä Super-työttömyyskassan edustaja. Jälkimmäisen päivän ohjelma koostuu TJS-opintokeskuksen järjestämästä Paikallisen neuvottelijan talousluvut –koulutuksesta.

18.-19.4.2018, Helsinki, Kirkon alat ry:n toimisto ja Hotelli Ava ILMOITTAUDU

Koulutukset kaikille sopimusaloille

Paikallisen neuvottelijan talousluvut: Koulutuksessa käsitellään paikallisessa neuvottelussa tarpeellisia perustietoja organisaation taloudesta. Kurssilla opetellaan lukemaan tilinpäätöksestä talouden tunnuslukuja ja tulkitsemaan niistä organisaation taloudellista tilannetta. Koulutus järjestetään yhteistyössä TJS-opintokeskuksen kanssa. Kouluttajana Matti Järvinen.

19.4.2018, Kirkon alat ry:n toimisto, Helsinki   ILMOITTAUDU

8.5.2018, Original Sokos Hotel Arina, Oulu ILMOITTAUDU

15.5.2018, Original Sokos Hotel Alexandra, Jyväskylä ILMOITTAUDU

STTK:n seminaari henkilöstön edustajille: Seminaarin teemoja ovat työsuojelu ja työhyvinvointi.

30.10.2018, Finnkino Tennispalatsi, Helsinki ILMOITTAUDU