Super työttömyyskassa

Kassan esittely

Ammattitaitoinen henkilökunta on sitoutunut Superhyvään asiakaspalveluun. Vuonna 2012 tehdyssä asiakastyytyväisyyskyselyssä jäsenet pitivät työttömyyskassan antamaa palvelua erinomaisena.

Super työttömyyskassa on toiminut nykyisellä nimellään vuodesta 2010, jolloin työttömyyskassaan fuusioitui entinen Seurakuntien Viran- ja Toimenhaltijoiden Työttömyyskassa. Työttömyyskassa perustettiin yli 40 vuotta sitten ja se toimi aiemmin Lähi- ja perushoitajien työttömyyskassan nimellä.

Jäseniä on yli 65 tuhatta ja määrä kasvaa tasaisesti. Super työttömyyskassa kuuluu Suomen kymmenen suurimman työttömyyskassan joukkoon. Ansiosidonnaisen päivärahan ja vuorottelukorvauksen maksamisessa Super työttömyyskassaa velvoittavat samat lait ja asetukset kuin muitakin Suomessa toimivia palkansaajakassoja. Työttömyyskassan toimintaa valvoo Finanssivalvonta.

Kirkon alat ry:n varsinaisena jäsenenä olet vakuuttanut itsesi Super työttömyyskassassa. Kassa maksaa jäsenilleen työttömyysetuutta ja vuorottelukorvausta laissa määritellyin edellytyksin.


SUPERTK:n TÄRKEÄ TIEDOTE

Emme vastaa tietoturvasyistä sähköpostitse tulleisiin viesteihin. Lähetä viestisi Nettikassan kautta, johon pääset nettisivuiltamme www.supertk.fi. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi ja salasana on ensimmäistä kertaa kirjauduttaessa henkilötunnuksesi kokonaisuudessaan, siis myös väliviiva. Jos viimeinen merkki on kirjain, se tulee kirjoittaa isolla.

Jatkossa viestintä tapahtuu vain puhelimitse tai Nettikassan kautta.
(https://nettikassa.supertk.fi) kautta.

Sähköpostin kautta palvelemme enää viranomaisia ja muita sidosryhmiä (mm. tilitoimistoja).

Lue lisää: http://www.supertk.fi/


Supertk-puhelinpalvelu

Maanantaisin ja perjantaisin klo 9-13,
keskiviikkoisin klo 12-15.

Huom! Puhelinpalvelu suljettuna perjantaina 22.5.2020.

Puhelinpalvelun kiireisin aika on klo 9-10 ja 12-13.

Puh 09 27279377
Faksi 09 278 6531
https://nettikassa.supertk.fi
Lisätietoja www.supertk.fi

Hakemusten postitusosoite:
Super työttömyyskassa
PL 117, 00521 HELSINKI