Super työttömyyskassa

Kassan esittely

Ammattitaitoinen henkilökunta on sitoutunut Superhyvään asiakaspalveluun. Jo vuonna 2012 tehdyssä asiakastyytyväisyyskyselyssä jäsenet pitivät työttömyyskassan antamaa palvelua erinomaisena ja tyytyväisyys jatkui myös vuoden 2020 kyselyssä.

Super työttömyyskassa on toiminut nykyisellä nimellään vuodesta 2010, jolloin työttömyyskassaan fuusioitui entinen Seurakuntien Viran- ja Toimenhaltijoiden Työttömyyskassa. Super työttömyyskassa perustettiin yli 40 vuotta sitten ja se toimi aiemmin Lähi- ja perushoitajien työttömyyskassan nimellä.

Jäseniä on yli 65 tuhatta ja määrä kasvaa tasaisesti. Super työttömyyskassa kuuluu Suomen kymmenen suurimman työttömyyskassan joukkoon. Ansiosidonnaisen päivärahan ja vuorottelukorvauksen maksamisessa Super työttömyyskassaa velvoittavat samat lait ja asetukset kuin muitakin Suomessa toimivia palkansaajakassoja. Työttömyyskassan toimintaa valvoo Finanssivalvonta.

Kirkon alat ry:n varsinaisena jäsenenä olet vakuuttanut itsesi Super työttömyyskassassa. Kassa maksaa jäsenilleen työttömyysetuutta ja vuorottelukorvausta laissa määritellyin edellytyksin.


Nettikassa

Jäsenen asiointi Super työttömyyskassan kanssa onnistuu Nettikassan kautta osoitteessa nettikassa.supertk.fi.

Työttömyyskassa ei vastaa tietoturvasyistä sähköpostitse tulleisiin viesteihin. Lähetä viestisi Nettikassan kautta. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi ja salasana on ensimmäistä kertaa kirjauduttaessa henkilötunnuksesi kokonaisuudessaan, siis myös väliviiva. Jos viimeinen merkki on kirjain, se tulee kirjoittaa isolla.

Sähköpostin kautta työttömyyskassa palvelee enää viranomaisia ja muita sidosryhmiä (mm. tilitoimistoja).


Supertk-puhelinpalvelu

Maanantaisin ja perjantaisin klo 9-13,
keskiviikkoisin klo 12-15.

Puhelinpalvelun kiireisin aika on klo 9-10 ja 12-13.

Puh 09 27279377
Faksi 09 278 6531

Hakemusten postitusosoite:
Super työttömyyskassa
PL 117, 00521 HELSINKI


AJANKOHTAISTA

Perjantaina 26.11.2021 kassan puhelinpalvelu on suljettu.