Avoimet työpaikat

Viestintäsuunnittelija

Kirkon alat ry on STTK:lainen  ammattiliitto, joka toimii luterilaisen ja ortodoksisen kirkon sekä kristillisten järjestöjen sopimusaloilla. Liitossamme on yli 5000 jäsentä, jotka toimivat erilaisissa seurakuntien ja kristillisten järjestöjen työtehtävissä.

Etsimme viestintäsuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen, jossa tehtäviin kuuluvat mm. liiton jäsenlehden suunnittelu ja taitto, kotisivujen päivitys, uutiskirjeen koostaminen sekä liiton someviestintä. Lisäksi viestintäsuunnittelijan tehtäviin kuuluvat mm. erilaiset jäsenpalveluihin liittyvät käytännön järjestelyt sekä liiton toimiston teknisenä yhteyshenkilönä toimiminen.

Työ edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä. Viestintäsuunnittelijan tehtävässä on hallittava internet viestintävälineenä ja painotuotteiden tekeminen ideasta painovalmiiksi aineistoksi. Viestintäsuunnittelijan työkaluja ovat pääasiassa Adoben ohjelmat, kuten InDesign, Photoshop ja Illustrato. Arvostamme myös painotuotteiden ja muun viestintämateriaalin ulkoasun suunnittelutaitoa sekä kiinnostusta järjestö- ja työmarkkina-asioihin.

Palkkaus ja muut edut Kirkon alat ry:n työehtosopimuksen mukaan. Seitsemän työntekijän toimistomme sijaitsee Itä-Pasilassa. Hakemukset 31.01.2020 mennessä Kirkon alat ry, Paula Aaltonen, paula.aaltonen@kirkonalat.fi  tai Asemamiehenkatu 2, 00520 Helsinki. Tiedustelut toiminnanjohtaja Paula Aaltonen p. 0400 236 881. Työhaastattelut pidetään viikolla 6.