Kirkon toimihenkilöt KHT ry – Meistä on moneksi

Kirkon toimihenkilöt KHT ry on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon seurakuntien, seurakuntayhtymien, Kirkkohallituksen ja tuomiokapitulien sekä kristillisten järjestöjen palveluksessa olevien toimihenkilöiden oma jäsenyhdistys. Jäsenistössämme on eri alojen asiantuntijoita, esim. talous- ja kiinteistöpäälliköitä, järjestelmäasiantuntijoita, it-tukihenkilöitä, koordinaattoreita, palveluesimiehiä sekä media- ja viestintäasiantuntijoita.

Ajamme jäsentemme taloudellisia, oikeudellisia ja sosiaalisia etuja kirkon ja kristillisten järjestöjen sopimusaloilla yhdessä ammattiliittomme Kirkon alat ry:n kanssa. Olemme aktiivisesti mukana kehittämässä ja parantamassa työelämää sekä tukemassa jäsentemme ammatillista osaamista. KTH:n jäsenenä pääset myös itse vaikuttamaan tärkeisiin työelämäkysymyksiin osallistumalla aktiivisesti yhdistyksemme kokouksiin tai ryhtymällä hallituksemme jäseneksi. Yhdistyksellämme on edustus myös Kirkon alat-ammattiliiton hallituksessa ja edustajistossa sekä opiskelijatoimikunnassa. Liiton jäsenenä voit vaikuttaa myös kattojärjestömme STTK:n alue- ja paikallistoimikuntien kautta. Kannustamme jäseniämme myös asettumaan ehdokkaiksi luottamusmies- tai työsuojeluvaaleissa. Luottamusmiehillä ja työsuojeluvaltuutetuilla on tärkeä rooli oman työpaikkansa kehittämisessä ja työntekijöiden tukemisessa.

Yhdistyksemme jäsenenä saat kaikki liiton tarjoamat jäsenedut, mm. oman työpaikkasi luottamusmiehen ja liiton lakimiesten palvelut työ- ja virkasuhteeseen liittyvissä ongelmissa, matkustajavakuutuksen ja alennuksia eri vapaa-ajan rientoihin sekä mahdollisuuden hakea opintorahaa. Myös KTH jakaa jäsenilleen koulutusstipendejä ammatillisen kehittymisen tueksi. Järjestämme myös vuosittain koulutus- ja/tai virkistysmatkan jäsenillemme. Paikallisesti voit osallistua liiton aluetoimikuntien järjestämiin virkistys- ja koulutustilaisuuksiin.

KTH ry perustettiin vuonna 1987 itsenäisessä tai johtavassa asemassa olevien toimihenkilöiden jäsenyhdistykseksi. Vuoden 2013 alusta joukkoomme liittyivät myös evankelis-luterilaisen kirkon keskushallinnon toimihenkilöt, kun vuonna 1975 perustettu Kirkon keskushallinnon toimihenkilöt ry päätti lakkauttamisestaan ja fuusioitui KTH ry:hyn. Olemme poliittisesti sitoutumattomia ja toimintamme perustuu kristilliselle arvopohjalle.

KTH:n jäseneksi liitytään täyttämällä sähköinen jäsenhakemus. Ruksaa kohdassa ”jäsenyhdistyksen valinta” 012 Kirkon toimihenkilöt KHT ry. Samalla lomakkeella liityt myös Super Työttömyyskassaan.

Lue myös yhdistyksemme esite: Kirkon toimihenkilöt ry_esite – broschyr

Yhdistyksemme sännöt löytyvät täältä.


HALLITUS

Puheenjohtaja ja tiedotusvastaava
Tuula Koskinen
viestintäsihteeri, Kirkkohallitus/Kirkon ruotsinkielisen työn keskus, Helsinki
Puh. 050 304 9410
tuula.koskinen@evl.fi
Koulutusavustushakemukset lähetetään puheenjohtajan sähköpostiosoitteeseen.

Sihteeri
Eeva Hietala
vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, Lohjan seurakunta
Puh. 044 3284 371
eeva.hietala@evl.fi

Hallituksen muut jäsenet

Janne Nummela, varapuheenjohtaja
seurakuntapuutarhuri, Vihdin seurakunta

Marko Haapasaari
talousjohtaja, Pori

Outi Niemi
Kirkon keskusteluavun toiminnanohjaaja, pari- ja seksuaaliterapeutti, työnohjaaja ja työyhteisökonsultti, Tampereen seurakuntayhtymä

Anita Ågren
toimistosihteeri, Kirkon koulutus ja tutkimus, Helsinki

Arja Kunnala
toimistosihteeri, Kirkkohallitus/Kansliapäällikön toimisto/Toimistopalvelut, Helsinki

Varajäsen
Paikka täyttämättä

Uutiset

Kirkon Toimihenkilöt juhlisti 30-vuotista taivaltaan Puolan matkalla toukokuussa

Gdansk hurmasi monipuolisuudellaan! Kirkon Toimihenkilöiden jäsenet tekivät viikonloppureissun Puolaan Gdanskiin 5.–7.5.2017. Matkaan osallistui kaikkiaan 18 henkeä, joista osa oli aveceja. Gdanskissa »»

KTH:n jäsen

KOULUTUSAVUSTUKSET Hae meiltä avustusta koulutuskustannuksiisi! KTH voi avustaa sinua sellaisessa koulutuksessa, johon et saa rahaa muualta. Tukea voidaan myöntää maksimissaan »»

Tapahtumat

Ei Tapahtumia