Opiskelijat

Opiskelija – liity jäseneksi jo opiskeluiden aikana!

Jäsenhakemuksen löydät täältä

Katso videolta, mikä Kirkon alat on ja miksi siihen kannattaa liittyä.

Tiesithän, että Kirkon alojen jäsenyys on ilmaista opiskelijoille koko opiskeluiden ajan? Opiskelijat nauttivat kaikista samoista jäseneduista kuin varsinaisetkin jäsenet. Voit siis opiskeluiden ajan hyödyntää kaikkia liiton palveluita, kuten lakimiesten työsuhdeneuvontaa, Turvan matkavakuutusta ja jäsenedut.fi -portaalin tarjoamia jäsenetuja täysin ilmaiseksi. Opiskelijajäsenyys päättyy valmistuttuasi ja voit sen jälkeen halutessasi liittyä varsinaiseksi jäseneksi. Tiedustelemme kuitenkin aina valmistuvilta jäsenyyden jatkumisesta, eli mitään maksuja ei tule ennen kuin itse mahdollisesti päätät jatkaa liittomme varsinaisena jäsenenä.

Opiskelijana saat myös käyttöösi luottamusmiehen palvelut seurakunnissa. Luottamusmies on paikallinen edunvalvoja, joka auttaa ja neuvoo työpaikoilla myös harjoittelussa ja kesätöissä olevia opiskelijajäseniämme. Opiskelijajäsenet ovat myös tervetulleita osallistumaan liiton aluetoimintaan. Kirkon aloilla on 21 aluetoimikuntaa, jotka järjestävät hauskanpitoa ja myös asiapitoisia illanviettoja ympäri Suomen.

Tuntuuko työnhaku tahmealta? CV-klinikka auttaa!

Erityisesti opiskelijoille suunnattu jäsenpalvelu on CV-klinikka. Klinikalla saat apua ansioluettelon ja/tai työhakemuksen tekemiseen. Voit lähettää hakemuksen tai ansioluettelon liiton järjestöasiantuntijalle Ilona Lehmukselle sähköpostitse ilona.lehmus@kirkonalat.fi ja saat palautetta ja kehitysehdotuksia työnhakuun. Kaikki CV-klinikalla asiointi tapahtuu luottamuksellisesti. Ota rohkeasti yhteyttä!

Jäikö kysyttävää opiskelijajäsenyydestä? Ota rohkeasti yhteyttä, järjestöasiantuntija Ilona Lehmus vastaa kaikkiin opiskelijajäsenyyttä koskeviin kysymyksiin, p. 040 357 3981. Tervetuloa jäseneksi!

Opiskelijajäsenhakemuksen löydät täältä.