Aluetoimikuntien neuvottelupäivä 22.8.2020 Teamsin välityksellä

Päivämäärä 22.08. klo 09:00 - 17:00

Tukholman matka 21.-23.8.2020 on peruttu!

Sen sijaan järjestämme neuvottelupäivän lauantaina 22.8.2020, johon voivat osallistua kaikki halukkaat aluekuntien jäsenet, kuitenkin vähintään kaksi jäsentä kustakin aluetoimikunnasta. Neuvottelupäivän aikana olemme toisiimme yhteydessä Teamsin välityksellä.

Neuvottelupäivän ohjelma:

 • Klo 9 Aamiainen
 • Klo 10 Jäsenkyselyn purku
 • klo 12:30 Lounas
 • Klo 14 Aluetoiminnan tulevaisuus
 • Klo 16:30 Iltapäiväkahvit

Toimintaohjeet neuvottelupäivää varten:

 1. Sopikaa aluetoimikuntanne kanssa, ketkä osallistuvat neuvottelupäivään ja missä kokoonnutte. Tilassa on oltava hyvä nettiyhteys ja tietokone. Samassa tilassa ei voi olla samanaikaisesti muita ihmisiä, sillä käsiteltävät asiat ovat luottamuksellisia.
  (Voitte myös halutessanne matkustaa naapurialuetoimikunnan vieraaksi ja kokoontua isommalla porukalla.)
 2. Suunnitelkaa päiväänne aamupala, lounas (voitte mennä myös ulos syömään) sekä iltapäiväkahvit.
 3. Matkakorvaukset ja ruokailut voitte laskuttaa neuvottelupäivän jälkeen liitolta. Laskut voi lähettää joko sähköisesti: jaana.kovanen@kirkonalat.fi tai postitse: Jaana Kovanen, Kirkon alat ry, Asemamiehenkatu 2, 00520 Helsinki.
 4. Sopikaa keskuudestanne vastuuhenkilö, joka ilmoittaa Ilonalle kesäkuun loppuun mennessä oman aluetoimikunnan osallistujat.
  Vastuuhenkilöt saavat elokuussa Ilonalta tarkemmat ohjeet koskien käytännön asioista.
 5. Kaikki osallistujat saavat ennakkotehtävän, joka lähetetään noin viikkoa ennen neuvottelupäivää. Ennakkotehtävänä on tutustua jäsenkyselyn vastauksiin ja pohtia niitä muutaman kysymyksen avulla.

Olkaahan siis yhteydessä kesäkuun loppuun mennessä järjestöasiantuntija Ilona Lehmukseen (p. 040 357 3981 tai ilona.lehmus@kirkonalat.fi) ja soitelkaa tai laittakaa viestiä, mikäli tulee mieleen kysymyksiä!