Keski- ja Itä-Uusimaan jäsenille: Bussiretki Muumimuseoon Tampereelle

Päivämäärä 15.09. klo 08:20 - 16:40

Kartta latautuu...

Lähtö matkalle Tikkurilasta klo 8.20 Hotelli Vantaan edestä, muut pysähdyspaikat klo 9.00 Järvenpään linja-autoasemalla ja klo 9.30 Hyvinkäällä moottoritiellä rampin 16 pysäkki (Kytäjän ramppi, autot voi jättää esim. ABC:lle).
Tampereelle saavumme n. klo 11. Tampereelle saavuttuamme nautimme ensin ravintola Mylläreiden noutopöydän antimista ja sieltä jatkamme vierailukohteeseemme Muumimuseoon, joka sijaitsee Tampere-talossa.

Museossa meille on varattu tunnin opastettu Taikurin hattu -kierros. Halutessasi voit toki tutustua museoon myös ilman opastusta ja aikaa jää myös omatoimiseen kulkemiseen, vieressä on mm. Tullintorin kauppakeskus ja Sorsapuisto sekä n. kilometrin päässä on Kalevan kirkko. Tampere-talon edestä lähdemme klo 15 ja poikkeamme Lempäälässä Ideaparkissa, siellä on vielä mahdollisuus ostoksien tekoon tai nauttia omakustanteinen ruoka/kahvi. Paluumatkalle lähdemme n. klo 16.40. Retken hinta Kirkon alojen jäsenille on 25,- ja ei jäsenille 35,- ja lapset alle 17-vuotta 10,-. Hinta sisältää bussikuljetuksen, ruokailun sekä Muumimuseon pääsylipun ja opastuksen.

Ilmoittautumiset elokuun aikana 20.8. mennessä eija.kari@evl.fi Tervetuloa mukaan yksin tai yhdessä perheen tai ystävän kanssa!