Syksyn jäsenkoulutustilaisuus ja samalla pikkujouluillallinen perjantaina 11.11.

Päivämäärä 11.11.

Kartta latautuu...

Ilta aloitetaan kello 17.30 Annankulmassa, Annankatu 14 D.

Kahvin tai teen ja pienen purtavan ohessa kuullaan Kirkon alojen uutta lakimiestä Pekka Pietistä. Hän kertoo kilpailukykysopimuksesta – miten se vaikuttaa työarkeesi ja kukkaroosi.

Kello 19.30 siirrytään pikkujouluillalliselle läheiseen Tony`s deli -ravintolaan osoitteeseen Bulevardi 7.

Ruokana meille tarjoillaan menu classico: alkupalaksi italialaisia antipastoherkkuja – leikkeleitä, antipastokasviksia, juustoja, talon tuoretta focaccia-leipää ja vaihtuvia salaatteja; pääruoaksi härän sisäfileepihvi, paistettua peruna-gnocchia ja portviinikastiketta tai paistettua meriahventa, munakoisocaponataa ja anjoviskreemiä tai paistettua Oumphia ja papupataa (vegan); jälkiruoaksi Tony’s delin tiramisua. Ruokajuomana on vesi, muut juomat jokainen maksaa itse.

Illallinen maksaa sinulle vain 10 euroa (todellinen hinta 49 euroa)!

Pelkästään koulutukseen osallistuminen on ilmaista. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 24.10. Sirpa Turuselle osoitteeseen sirpa.turunen@evl.fi. Kerro ilmoittautuessasi, osallistutko pelkkään koulutukseen vai myös ruokailuun, valitsemasi pääruoka sekä mahdolliset ruoka-aineallergiasi. Huom: illallinen edellyttää osallistumista koulutukseen. Illanvietosta ei lähetetä laskua, vaan maksu tulisi hoitaa viimeistään 24.10. aluetoimikunnan tilille Nordea FI55 1555 3000 1139 11. Merkitse saajaksi Helsingin aluetoimikunta ja maksun viestiksi pikkujouluillallinen.Viestikenttään tulisi kirjoittaa myös osallistujan nimi, jos maksaja on joku muu. Varaukset vahvistetaan vain eräpäivään mennessä maksaneiden osalta.

tonys-deli-2