Uusimmat uutiset

15 tammikuun 2018

STTK tyrmää aktiivimallit ja vaatii hallitusta lisäämään työvoimapalveluiden resursseja

STTK:n hallitus kävi tänään perusteellisen ja kriittisen keskustelun vuoden alusta voimaan tulleesta aktiivimallista eikä tue sitä. – Aktiivimalli kohtelee erittäin »»

15 tammikuun 2018

Yle: Putin kiittää Suomea Valamon pyhäinjäännösten säilyttämisestä – ”Suomi on hyvä naapuri”

Venäjän presidentin Vladimir Putinin mukaan Venäjän tulee olla kiitollinen Suomelle Valamon luostarin pyhäinjäännösten säilyttämisestä.Uutistoimisto Tassin mukaan Putin kertoo asiasta Venäjän »»

04 tammikuun 2018

Kirkon alat ry:n luottamusmieskoulutukset vuodelle 2018

  Hyvä luottamusmies, tästä löydät Kirkon alojen luottamusmieskoulutukset vuodelle 2018, sekä ilmoittautumislinkit koulutuksiin. Koulutustarjontaa on luottamusmiesten toiveista lisätty viime vuoteen »»

19 joulukuun 2017

Ajankohtaista neuvottelurintamalta

Virka- ja työehtosopimukset on irtisanottu evankelis-luterilaisen kirkon, ortodoksisen kirkon ja kristillisten järjestöjen osalta, ja irtisanomisaika päättyy 31.1.2018. Tavoitteena on, että »»

14 joulukuun 2017

Uusi etu Kirkon alojen jäsenille – hyvinvointivalmennus helposti verkossa

Kysellessämme jäsentemme toiveista jäsenetujen suhteen on toistuvasti noussut esiin kaksi teemaa: hyvinvointi ja jaksaminen. Haluamme vastata tähän jäsentemme toiveeseen ja »»

12 joulukuun 2017

Antti Palola jatkaa STTK:n puheenjohtajana

Antti Palola jatkaa STTK:n puheenjohtajana. Hänen kautensa kestää joulukuuhun 2021 asti. Valinnan teki tänään kokoontunut STTK:n uusi edustajisto eikä Palolalla »»