Uusimmat uutiset

17 syyskuun 2021

Perhevapaauudistus eteni eduskunnan käsiteltäväksi

Maan hallitus antoi torstaina eduskunnalle esityksen perhevapaajärjestelmän kokonaisuudistukseksi. Hallituksen esityksessä ehdotetaan muutettavaksi sairausvakuutuslakia, työsopimuslakia ja varhaiskasvatuslakia. Lisäksi muutoksia ehdotetaan lasten »»

13 syyskuun 2021

Antti Palolaa pyydettiin jatkamaan STTK:n puheenjohtajana

Antti Palolaa on pyydetty jatkamaan STTK:n puheenjohtajana joulukuussa alkavalla edustajistokaudella. Pyynnön esitti STTK:n hallituksen kokouksessa tänään kaikkien jäsenliittojen puolesta Tehyn »»

03 syyskuun 2021

Osaaminen näkyviin

Sitran on lanseerannut kaksiviikkoinen Osaaminen näkyviin -kampanjan, jossa myös STTK on mukana yhdessä jäsenliittojen kanssa. Osaamista syntyy monissa ympäristöissä: työelämässä, »»

03 syyskuun 2021

Seurakuntaopisto on nyt STEP-koulutus

Seurakuntaopisto on 1.9.2021 alkaen STEP-koulutus. Uusi nettisivusto avattiin osoitteessa step.fi. Lue lisää: https://step.fi/tiedotteet/seurakuntaopisto-on-nyt-step-koulutus/

30 elokuun 2021

EVL-kirkossa aloitetaan selvitys- ja valmistelutyö kirkon yhteistoimintalain säätämiseksi

Evankelis-luterilaisen kirkon kirkkohallitus on päättänyt perustaa työryhmän, jonka tavoitteena on kartoittaa tarvetta säätää kirkon yhteistoiminnasta lailla sekä tarvittaessa valmistella kyseinen »»

23 elokuun 2021

Työmarkkinakeskusjärjestöt kannustavat koronarokotteen ottamiseen

Turvallisen työskentelyn varmistamiseksi työpaikoilla on hyvä keskustella aktiivisesti koronasta työntekijöiden ja työnantajien kesken. Koronarokotukset takaavat, että pääsemme nopeammin avaamaan yhteiskuntaa »»