Uusimmat uutiset

18 marraskuu 2020

Evankelis-luterilaisen kirkon ydinosaamiskuvaukset

Evankelis-luterilaisen kirkon eri ammateille ja erityistehtäville on laadittu ydinosaamiskuvaukset, jotka kuvaavat kirkon ammattikunnan osaamista. Kunkin työntekijän oma osaaminen kehittyy omanlaisekseen »»

28 lokakuu 2020

Työpaikan turvallisuusriskien hallinta on ajankohtaisempaa kuin koskaan

Työturvallisuuskeskus (TTK) järjestää yhteistyössä evankelis-luterilaisen kirkon pääsopimusosapuolien kanssa maksuttoman viiden webinaarin sarjan, jonka teemana on ”Riskit haltuun seurakuntatyössä”. Webinaarisarja auttaa »»

21 lokakuu 2020

Työeläke- ja työelämätietoa Telan webinaarissa 28.10.2020 klo 17-18:15

Tuntuvatko eläkeasiat joskus monimutkaisilta ja vaikeaselkoisilta? Tiedätkö mikä on alin eläkeikä, tavoite-eläkeikä ja eläkkeellesiirtymisikä? Nyt on mahdollista saada asiantuntevaa tietoa »»

16 lokakuu 2020

Super työttömyyskassalla tyytyväisiä jäseniä

Super työttömyyskassa on saanut hyvän tuloksen jäsenille elo-syyskyyssa teetetyssä tyytyväisyyskyselyssä. Kolme neljännestä vastaajista antoi kassalle parhaan tai toiseksi parhaan suositteluarvosanan. »»

30 syyskuu 2020

Ortodoksisen kirkon vuoden työntekijäksi Kaisu Potkonen

Ortodoksisen kirkon työntekijät ry:n vuosikokouksessa julkistettiin vuoden 2019 työntekijä Taipaleen seurakunnan kanttori Kaisu Potkonen. Hän on toiminut tehtävässään jo yli »»

21 syyskuu 2020

Tervetuloa mukaan henkisen jaksamisen hyvinvointivalmennukseen!

Kirkon alat tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden osallistua maksuttomaan Liftedin toteuttamaan henkisen jaksamisen hyvinvointivalmennukseen. Valmennus on suunnattu sinulle, joka haluat kehittää omaa »»