29 marraskuun 2019

Jäsenkysely aluetoiminnasta

VASTAA JA OSALLISTU LOMAVIIKKOPAKETIN ARVONTAAN!
LOMAMÖKKIEN ALENNUS NOIN -35%
HIIHTOLOMASESONGIN
NORMAALIHINNASTA!

Hyvä Kirkon alojen jäsen!

Kirkon alat haluaa tarjota jäsenilleen parasta mahdollista tukea ja turvaa työelämään. Jotta jäsenpalvelut voisivat tulevaisuudessa olla entistä paremmat, olemme laatineet jäsenkyselyn, johon vastaamalla annat meille arvokasta tietoa aluetoiminnan kehittämisen tueksi. Kyselyyn kannattaa vastata myös siinä tapauksessa, vaikka ei olisi osallistunut oman alueen toimintaan tai osallistuminen olisi ollut satunnaista.

Kysely on tehty lyhyeksi ja siihen vastaaminen vie vain muutaman minuutin. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja ainoastaan Kirkon alat ry:n toimiston henkilökunnan toimesta.

Jäsenkyselyn vastaamisaika jatkuu aina toukokuun 2020 loppuun asti. Mikäli kuitenkin haluat osallistua arvontaan, vastaa 20.12.2019 mennessä! Arvomme tuolloin vuoden 2020 hiihtolomakaudelle kuusi eri lomaviikkopakettia alennettuun jäsenhintaan! Lisäksi arvomme myös yhden 50 euron S-ryhmän lahjakortin. Jos haluat osallistua arvontaan, täytä kyselyn loppuun yhteystietosi ja kerro, mihin arvontoihin haluat osallistua. Keväällä arvomme lisää palkintoja, joista tiedotamme myöhemmin.

Lisätiedot lomakohteista löytyvät kyselystä.

JÄSENKYSELY ALUETOIMINNASTA