11 maaliskuun 2020

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turvan tiedote koskien koronavirusta

Koronavirus herättää paljon kysymyksiä asiakkaissamme ja aiheeseen liittyvät yhteydenotot vakuuttamiemme ammattiliittojen jäseniltä ovat viime aikoina lisääntyneet. Tilanne aiheuttaa ymmärrettävää huolta erityisesti matkailijoille.

Olemme koonneet verkkosivuillemme turva.fi/korona tärkeimmät perustiedot koronaviruksesta, matkustajavakuutuksesta ja matkustamisesta asiakkaillemme. Päivitämme sivua tilanteen kehittyessä. Voitte omassa viestinnässänne ohjata jäseniä suoraan tuolle sivulle.

Turvan verkkosivuilla palvelee chat, joka on auki myös lauantaisin. Meille voi myös soittaa numeroon 01019 5110 (ma-pe 8-18).

Olemme tiukentaneet ohjeistustamme Turvan työntekijöiden terveyden turvaamiseksi, jotta asiakaspalvelu ja erityisesti korvaustoiminta pystytään kaikissa tilanteissa hoitamaan.  Turvan työntekijät eivät osallistu tällä hetkellä mihinkään tapahtumiin tai messuille, ja kokousjärjestelyissä suositaan etäyhteyttä. Valitettavasti myös liittojen kanssa yhteistyössä toteutettuihin tapahtumiin pätee meillä nyt työntekijöiden osallistumiskielto. Toivottavasti näin saamme yhdessä hillittyä koronaviruksen leviämisen.