04 tammikuun 2018

Kirkon alat ry:n luottamusmieskoulutukset vuodelle 2018

 

Hyvä luottamusmies, tästä löydät Kirkon alojen luottamusmieskoulutukset vuodelle 2018, sekä ilmoittautumislinkit koulutuksiin. Koulutustarjontaa on luottamusmiesten toiveista lisätty viime vuoteen verrattuna. Osa kursseista järjestetään sopimusaloittain ja osa koulutuksista on kaikille sopimusaloille yhteistä.

Huom! Evankelis-luterilaisen kirkon ja ortodoksisen kirkon luottamusmieskurssit ovat myös työnantajan vahvistamia. Valitettavasti kristillisten järjestöjen osalta emme ole saaneet vielä vahvistusta kurssien hyväksymisestä, mutta olemme kuitenkin avanneet ilmoittautumisen koulutuksiin. Tiedotamme järjestöjen luottamusmiehiä heti, kun saamme vahvistuksen työnantajapuolelta koulutusten suhteen.

Koulutukset evankelis-luterilaisen kirkon luottamusmiehille vuonna 2018

Luottamusmiesten neuvottelupäivät 25.-26.1.2018, Sokos Hotel Vantaa
Päivien koulutusaiheina ovat muun muassa uusi virka- ja työehtosopimus, työaikalain kokonaisuudistus sekä myönteinen jämäkkyys. Kouluttajina mm. Paula Aaltonen, Inka Douglas ja Petra Bedda.

ILMOITTAUDU

Koulutus uusille luottamusmiehille: Koulutus on suunnattu kesken kauden valituille luottamusmiehille, jotka eivät ole vielä osallistuneet luottamusmieskoulutuksiin. Koulutuksen aiheita ovat muun muassa neuvottelujärjestelmä, luottamusmiehen asema ja rooli sekä työaikakysymykset. Kouluttajina Pekka Pietinen ja Paula Antell.

6.2.2018, Kirkon alat ry:n toimisto, Helsinki ILMOITTAUDU

13.2.2018, Kirkon alat ry:n toimisto, Helsinki ILMOITTAUDU

Uuden sopimuksen koulutus: Koulutuksessa käsitellään Kirkon virka- ja työehtosopimuksen keskeisimpiä uudistuksia. Kouluttajina Paula Aaltonen, Pekka Pietinen tai Anna-Maria Numminen.

13.3.2018, Kirkon alat ry:n toimisto, Helsinki   ILMOITTAUDU

15.3.2018, Original Sokos Hotel Arina, Oulu   ILMOITTAUDU

20.3.2018, Vakuutusyhtiö Turvan konttori, Tampere ILMOITTAUDU

27.3.2018, Original Sokos Hotel Hamburger Börs, Turku   ILMOITTAUDU

29.3.2018, Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Kuopio ILMOITTAUDU

Luottamusmieskurssi C evankelis-luterilaisen kirkon luottamusmiehille: Koulutuksen teemoja ovat luottamusmiesvaalit, yhteistoimintasopimus, paikallinen sopiminen ja tietosuojakysymykset. Kouluttajina Pekka Pietinen ja Paula Antell

5.-6.9.2018, Hotel Ava, Helsinki ILMOITTAUDU

12.-13.9.2018, Holiday Club Tampereen kylpylä   ILMOITTAUDU

Koulutukset kristillisten järjestöjen luottamusmiehille

Luottamusmiesseminaari kristillisten järjestöjen luottamusmiehille: Koulutuksen teemoja ovat luottamusmiesvaalit, yhteistoiminta järjestöissä, luottamusmiehen asema ja tehtävä, uusi työehtosopimus, työaikalain uudistus, työttömyysturvan perusteet ja palkkausjärjestelmä. Kouluttajina lakimies Pekka Pietinen ja järjestöasiantuntija Paula Antell Kirkon alat ry:stä sekä Super-työttömyyskassan edustaja.

4.-5.4.2018 Kirkon alojen toimisto ja Tallinna ILMOITTAUDU

Koulutukset ortodoksisen kirkon luottamusmiehille

Luottamusmiesseminaari ortodoksisen kirkon luottamusmiehille: Koulutuksen teemoja ovat palkkausjärjestelmä, luottamusmiehen hyvinvointi ja jaksaminen, luottamusmiehen asema ja tehtävä sekä uusi työehtosopimus. Kouluttajina lakimies Anna-Maria Numminen ja järjestöasiantuntija Paula Antell Kirkon alat ry:stä sekä Super-työttömyyskassan edustaja. Jälkimmäisen päivän ohjelma koostuu TJS-opintokeskuksen järjestämästä Paikallisen neuvottelijan talousluvut –koulutuksesta.

18.-19.4.2018, Helsinki, Kirkon alat ry:n toimisto ja Hotelli Ava ILMOITTAUDU

Koulutukset kaikille sopimusaloille

Paikallisen neuvottelijan talousluvut: Koulutuksessa käsitellään paikallisessa neuvottelussa tarpeellisia perustietoja organisaation taloudesta. Kurssilla opetellaan lukemaan tilinpäätöksestä talouden tunnuslukuja ja tulkitsemaan niistä organisaation taloudellista tilannetta. Koulutus järjestetään yhteistyössä TJS-opintokeskuksen kanssa. Kouluttajana Matti Järvinen.

19.4.2018, Kirkon alat ry:n toimisto, Helsinki   ILMOITTAUDU

8.5.2018, Original Sokos Hotel Arina, Oulu ILMOITTAUDU

15.5.2018, Original Sokos Hotel Alexandra, Jyväskylä ILMOITTAUDU

STTK:n seminaari henkilöstön edustajille: Seminaarin teemoja ovat työsuojelu ja työhyvinvointi.

30.10.2018, Finnkino Tennispalatsi, Helsinki ILMOITTAUDU