14 joulukuun 2018

Kirkon töissä -lehden 4/4 2018 toimituksessa tapahtui moka: Kirkon Varhaiskasvatuksenohjaajat ry:n tiedote jäi pois

Kirkon töissä -lehden 4/4 2018 toimituksessa tapahtui moka, nimittäin Kirkon Varhaiskasvatuksenohjaajat ry:n tiedote oli jäänyt teknisten ongelmien takia pois kokonaan Kirkon töissä lehden 4/4 2018 numerosta.

Julkaisemme nyt poikkeuksellisesti jäsenyhdistyksemme tiedote etusivuillamme. Normaalisti tiedotteet löytyvät jäsenyhdistysten sivuilta.


Kirkon Varhaiskasvatuksenohjaajat  ry

Kirkon Lapsityönohjaajat (KiLa) ry on vaihtanut  yhdistyksen nimen Kirkon Varhaiskasvatuksenohjaajat ( KiVa) ry:ksi.  Yhdistyksemme on perustettu 1983 ja nimenä on ollut Kirkon Päiväkerhojen toiminnanohjaajat ry.  Kirkon Pyhäkoulusihteerit ja Kirkon Päiväkerhojen toiminnanohjaajien yhdistymisen jälkeen yhdistyksen nimeksi tuli Kirkon Lapsityönohjaajat ry.   Yhdistyksen nimen muutokset ovat heijastaneet aikaansa. Päiväkerhotoiminta oli vuosikymmeniä lapsityön suosittu toimintamuoto ja siksi tarvittiin päiväkerhojen toiminnanohjaajia työtä johtamamaan. Päiväkerhojen rinnalle kehitettiin uusia toimintatapoja ja vahvistettiin yhteistyötä kuntien ja kaupunkien päivähoidon kanssa-  alettiin puhua  laaja-alaisesta lapsityöstä ja ammattinimike muutettiin  lapsityönohjaajaksi.

Miksi nimen muutos? Yhdistyksemme haluaa olla edellä kävijä ja näyttää esimerkkiä tehtävänimikkeiden vaihtamiseen.  Nykyiset kirkon varhaiskasvatuksen ammattinimikkeet ovat lastenohjaaja ja varhaiskasvatuksen ohjaaja.

KiVa:n uuden logon on suunnitellut Riina Hokkanen.

 

 


Vuosikokous kutsu

Kirkon Varhaiskasvatuksenohjaajat ry (ent. Kirkon Lapsityönohjaajat ry) sääntömääräinen vuosikokous on  tiistaina 8.1.2019 klo 18 Jyväskylän Vanhassa Asemaravintolassa, osoite Hannikaisenkatu 18 Jyväskylä. Kokouksessa on mukana Kirkon Alojen toiminnajohtaja Paula Aaltonen.  Kokoukseen jälkeen tarjolla blinibuffet. Ilmoittautuminen 19.12.2018 mennessä  anne.silomaa@evl.fi.

Tervetuloa!

Kirkon Varhaiskasvatuksenohjaajat ry hallitus