11 huhtikuun 2018

Kokoa joukkosi juoksemaan hyvän asian puolesta.

Nyt voit yhdistää keväisen kuntoilupäivän yksinäisten auttamiseen. Lähde mukaan vaikka työkavereiden kanssa!

Tarjolla on kaksi upeaa juoksutapahtumaa: Helsinki City Running Day 19.5. ja Naisten Kymppi 27.5. Kummassakin niistä voit vahvistaa työpaikan yhteishenkeä – ja tukea samalla työtämme yksinäisyyden vähentämiseksi.

Running Day -tapahtuman juoksuista erityisesti neljän juoksijan maratonviesti sopii joukkuehengen nostattamiseen. Matka jakautuu neljään osuuteen: 15, 8, 7 ja 12 km. Ilmoittautukaa viestiin viimeistään 30.4.

Naisten Kympissä tärkeintä on iloinen yhdessäolo ja ulkoilu naisten kesken. Kymmenen kilometrin matkan voi kävellä, hölkätä tai juosta omaan tahtiin. Kun ilmoittaudutte Kympille 30.4. mennessä, pääsette mukaan edullisemmin.

Urheilutapahtumien tunnelmasta pääsee nauttimaan myös kannustusjoukoissa, joten kaikilla on hyvä tilaisuus nauttia yhdessäolosta ja ulkoilusta.

Osallistumalla ja perustamalla Oman keräyksen tempauksenne yhteyteen voitte antaa tukenne yksinäisyydestä kärsiville ihmisille.

Iloisin juoksuterveisin

Tuula Colliander
toiminnanjohtaja
HelsinkiMissio

Näin helppoa on perustaa Oma keräys juoksuanne kirittämään:

  1. Ilmoita joukkueesi Helsinki City Running Dayhin tästä TAI Naisten Kympille tästä
    Valitse hyväntekeväisyyskohteeksi HelsinkiMissio.
  2. Perusta saamastasi linkistä joukkueellesi Oma keräys. Perustamiseen menee vain muutama minuutti.
  3. Kerro kavereillesi ja yhteistyökumppaneillesi somessa tai sähköpostilla, että joukkueesi juoksee tapahtumassa ja kutsu heidät mukaan keräykseen.
  4. Näette tukijanne ja heidän viestinsä keräyssivullanne.

 

Jos olet jo ilmoittautunut Helsinki City Running Dayhin tai Naisten Kympille, voit perustaa oman keräyksesi saman tien tästä.