18 toukokuun 2017

KUTSUMUISTUTUS Minun Valamoni -kirjan julkistamistilaisuuteen

Tiistaina 23.5.2017 klo 14 Uspenskin katedraalissa, Kanavakatu 1, 00160 Helsinki.
Isä Sergei Petsalon toimittama rukouspalvelus kirkossa klo 14.00, muu ohjelma kryptassa klo 14.30. TERVETULOA!
VP 18.5. mennessä: ilmo@kirjapaja.fi tai Marja-Liisa Saraste 09 6877 4568. Tarjoilua.

Minun Valamoni – Tarinoita luostarista (Kirjapaja) on teos Heinäveden Papinniemessä sijaitsevasta luostarista, sen kävijöistä ja asukkaista, tarinoista ja tapahtumista. Valamo tarjoaa joillekin kodin ja elämäntavan, toisille lepopaikan ja hengähdystauon.

Tässä kirjassa Valamon kävijät ja siellä asuvat kertovat, mitä luostari heille merkitsee, millaisia ovia se on heidän elämässään avannut ja sulkenut. Omakohtaisia kertomuksia rytmittävät pienet tarinalliset makupalat Valamon elämästä ennen ja nyt.

Teoksen ovat toimittaneet kirjailija Annina Holmberg, tietokirjailija Olli Löytty ja käsikirjoittaja Taina West.

Minun Valamoni -kirjassa kirjoittavat kirjan toimittajien lisäksi Hannu-Pekka Björkman, Samuli Edelmann, Kalle Holmberg, Martta Holopainen, Johannes Lahtela, Torsti Lehtinen, Tapio Liinoja, Taina Ratia, Kake Randelin, Johannes Remy, Irina Ritvanen, Anna-Leena Sipilä ja Tuula-Liina Varis. Kirjaan on haastateltu luostarin johtajaa arkkimandriitta Sergeitä, munkkidiakoni Nasaria, munkki Simeonia, metropoliitta Panteleimonia sekä Valamon työntekijöitä Maria Matsia, Tapio Mäkitaloa ja Rami Lehoniemeä.

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy – Sisältöä elämään


Liitteet