14 joulukuun 2017

Uusi etu Kirkon alojen jäsenille – hyvinvointivalmennus helposti verkossa

Kysellessämme jäsentemme toiveista jäsenetujen suhteen on toistuvasti noussut esiin kaksi teemaa: hyvinvointi ja jaksaminen. Haluamme vastata tähän jäsentemme toiveeseen ja tarjoamme jäsenillemme mahdollisuuden lähteä ilmaiseksi mukaan 5.2. alkavaan Lifted WORK -hyvinvointivalmennukseen. Valmennuksen toteuttaa yhteistyökumppanimme Lifted Oy.

Oma jaksaminen kuntoon helposti ja kokonaisvaltaisesti

Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen jää usein helposti taka-alalle. Omien elämäntapojen tarkastelu ja muuttaminen saattaa tuntua vaivalloiselta ja muutoksen aloittaminen vaikealta. Siksi haluamme tehdä hyvinvointiin panostamisen mahdollisimman helpoksi. Lifted WORK -valmennus toteutetaan kokonaan verkossa, mutta kuitenkin niin, että ammattimaiset valmentajat ovat koko 10 viikkoa kestävän valmennuksen ajan läsnä ja vastaavat kysymyksiin ja kommentteihin.

Osallistumiseen tarvitset vain älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen ja kaikki harjoitukset voit tehdä missä ja milloin sinulle parhaiten sopii. Valmennusmateriaalit ovat helppokäyttöisiä ja selkeitä ja sinulla on tietysti myös Liftedin valmennustiimi apunasi. Oppitunteja tulee 3-4 kertaa viikossa ja niiden kesto on noin 20 minuuttia kerrallaan, joten kiireisempäänkin aikatauluun valmennus sopii. Tarkoituksena on löytää hyviä, pysyviä muutoksia elämään ja valmennus kattaakin osa-alueita stressinhallinnasta uneen ja ravinnosta liikuntaan.

   

Kuulostaa hyvältä – miten pääsen mukaan?

Ilmoittautumaan pääset osallistumaan ensin lyhyeen kyselyyn, jonka avulla valmennus räätälöidään juuri Kirkon alojen jäsenille sopivaksi. Ilmoittautuminen päättyy 2.2.2018 mennessä ja mukaan mahtuu 450 nopeinta Kirkon alojen jäsentä. Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä:  https://goo.gl/forms/Zw3d9S40V8HsjXG72

Porukka mukaan ja koko työpaikan jaksaminen kuntoon?

Haasta myös työkaverisi mukaan valmennukseen! Osallistumalla yhdessä valmennuksesta saa vieläkin enemmän irti ja toisia tsemppaamalla on myös mahdollista kehittää työporukan yhteishenkeä. Hyvinvoiva työyhteisö on kaikkien etu. Myös me täällä Kirkon alojen toimistolla lähdemme mukaan valmennukseen intoa täynnä!

Tee päätös uudenvuoden lupauksesta jo ennen vuoden vaihdetta ja lupaa itsellesi enemmän jaksamista vuodelle 2018 ja siitä eteenpäin! Nähdään valmennuksessa!

Valmennukseen aikaisemmin osallistuneiden kommentteja

” Energiatasoni kasvoivat oikeasti paljon. Superhausta ja selkeä valmennus, joka muokkautuu kiireiseenkin aikatauluun – suosittelen.”

” Ainahan sitä on itse vastuussa elämästään ja tässä tunne ei ollut että ”teen, koska käsketään”. siinä on Liftedin taika.”

” Lifted onnistui luomaan arkeeni positiivisia muutoksia liikkumiseen ja ruokavalioon. Liftedtin kavereiden positiivinen meininki tarttuu omaan tekemiseen ihan väkisin.”

 

Kirkonalat WORK Aloitusvideo