Uutiset

13 toukokuun 2022

Länsi-Uudenmaan alueen jäsenet!

Hei Kirkon alojen Länsi-Uudenmaan alueen jäsenet!   Tänä vuonna Kirkon alat – liitto täyttää 65 vuotta, jonka kunniaksi Kirkon alat »»

02 toukokuun 2022

SAK:n, Akavan ja STTK:n yhteinen Kesäduunari-info avataan tänään 2. toukokuuta

SAK:n, Akavan ja STTK:n yhteinen Kesäduunari-info avataan tänään 2. toukokuuta. Palvelu auttaa kesätyöntekijöitä työsuhteeseen liittyvissä kysymyksissä puhelimitse, WhatsAppissa ja nettilomakkeen »»

19 huhtikuun 2022

Uusi KirVESTES on luettavissa netissä

Evankelis-luterilaisen kirkon uusi virka- ja työehtosopimus eli ns. KirVESTES on nyt luettavissa kirkon työmarkkinalaitoksen nettisivuilla. Painettu kirja ilmestynee huhtikuun lopussa.

07 huhtikuun 2022

Alueellisten työeläkekoulujen livekiertue starttaa pian

Tervetuloa alueelliseen työeläkekouluun! Teemoina ovat työeläkekuntoutus, työurien pidentäminen ja eläke-etuudet Vastaamme mm. kysymyksiin: Mitä ovat suomalaisen työeläkejärjestelmän perusperiaatteet? Riittävätkö eläkerahat »»

06 huhtikuun 2022

Voimassaolevat OrtTES ja KJTES-tekstit on päivitetty liiton kotisivuille

Helmikuun alussa (1.2.2022) alkaneiden uusien sopimuskausien perusteella muutetut Suomen ortodoksisen kirkon ja kristillisten järjestöjen työehtosopimusten tekstit on lisätty Kirkon alojen »»

01 huhtikuun 2022

Palkka ei ole vetovoimatekijä pastorin työssä

Lähtökohtaisesti pastorit ovat päätyneet työhön kutsumuksen ajamina. Soveltuvaa ammattikorkea- tai yliopistotasoista koulutusta ei palkkauksessa riittävästi arvosteta. Lähtöpalkka on kutakuinkin sama »»

29 maaliskuun 2022

Kristillisten järjestöjen työntekijät KJT ry:n vuosikokouskutsu to 12.5.2022 ja virkistysasiaa

Hei, tervetuloa  Kristillisten järjestöjen työntekijät KJT ry:n vuosikokoukseen torstaina 12.5.2022 klo 17  Crowne Plaza -hotellin (Mannerheimintie 50, 00260 Helsinki)  Arkadia-kabinettiin. »»

29 maaliskuun 2022

Kristillisten järjestöjen työntekijät ovat humanitaarisen avustustyön ammattilaisia

Kirkon alojen jäsenistöstä moni työskentelee eri kristillisten järjestöjen palveluksessa. Kristilliseen ihmiskäsitykseen kuuluu lähimmäisestä välittäminen ja huolehtiminen, eikä lähimmäisyys katso maiden »»

24 maaliskuun 2022

Työelämän järjestöiltä yhteinen keskustelualoite digitalisaation vaikutuksista työpaikoilla

Työelämän järjestöt (Akava, EK, Kirkon työmarkkinalaitos, KT, SAK, Suomen Yrittäjät, STTK ja Valtion työmarkkinalaitos) ovat yhdessä laatineet aloitteen työpaikoilla käytävään »»

11 maaliskuun 2022

Evankelis-luterilaiselle kirkolle kaksivuotinen virka- ja työehtosopimus

Kirkon virka- ja työehtosopimuksen kaikki osapuolet ovat hyväksyneet viikko sitten saavutetun neuvottelutuloksen, joten sopimus tulee voimaan. Sopimuskausi Sopimus on lähtökohtaisesti »»